The Good Box is net een beetje anders.

Dit kerstpakket is gevuld met te gekke, unieke en vooral lekkere producten die allemaal hun eigen verhaal hebben. Die gemaakt zijn door kleine ondernemers in Nederland, die allemaal het doel hebben om beter en lekkerder eten en drinken te maken. En tegelijkertijd een betere wereld te creëren. Dus geen producten die zo van een productieband zijn gerold uit een grote fabriek.

Sommige van deze merken ken je misschien al, andere nog niet. Het verrassingselement verhoogt de feestvreugde. Verras jezelf, jouw team of je business relaties deze kerst! We werken samen met 16 kleine bedrijven en hebben elk product zorgvuldig geselecteerd.

Wij stellen ons voor hoe de ontvanger van dit geschenk er deze kerst over zal praten aan de eettafel. Dat ze iets zullen zeggen als: “Wist je dat je koffie kunt maken van dadel pitten?”. Of “Heb je ooit gehoord dat cacao een vrucht is en dat er pulp in zit dat je kunt drinken?” Stel je de gesprekken voor die kunnen ontstaan, over echt eten, en mensen en echte bedrijven die proberen een verschil te maken in de wereld.

We hopen dat ons voorstel je aanspreekt. We zijn er om je vragen te beantwoorden en hopen dat we, via deze weg, ook een kleine rol mogen spelen om de kerst in 2022 mooi en bijzonder te maken voor jouw bedrijf.