Over Dalicious

Dalicious is opgericht door Muriël Schueler:

Ik ben een enorme liefhebber van lekker eten. Voor mij betekent dit dat ik verse, onbewerkte ingrediënten gebruik die met aandacht verbouwd zijn. Niet alleen lekker en gezond, ook voedzaam. Belangrijk, zeker ook voor kinderen.

Dalicious vindt haar oorsprong in 2013, toen ik een tussendoortje maakte voor onze dochter op basis van gedroogd fruit, noten, pitten en specerijen, als alternatief voor de ongezonde traktaties en tussendoortjes die zij op de kinderopvang kreeg. Zo had ze altijd iets lekkers dat ook voedzaam was. De crunchy choco is haar favoriet! Zij is nog steeds onze grootste fan. Haar broer van 3 heeft (nog) geen voorkeur en roept enthousiast ‘ja, meer!’.

Nu, ruim 5 jaar later heb ik het tussendoortje van destijds vertaald naar Dalicious. Een echte verwennerij. De stijlvolle verschillende  verpakkingen, de mini-reep waarbij een stevige, smeuïge textuur met een intense en elegante smaak, zijn echte Dalicious kenmerken. Dat smaak en textuur hierin leidend moesten zijn was duidelijk voor mij. Hierin doen we geen concessies. We gebruiken 4 pure ingrediënten van hoge kwaliteit die samen voor een ware smaaksensatie zorgen. Natuurlijk gebruiken we geen conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers, onnodig! Onze dadels zorgen voor een karamel-achtige smaak, de pitten en rauwe cacao nibs geven de bite en de combinatie van specerijen de intense en elegante smaak.

Ook de portiegrootte is uniek voor Dalicious; een mini-reep. Groot genoeg om je een moment te doen stil staan en te genieten met of zonder jouw favoriete koffie of thee. En door de voedzame ingrediënten bevat 1 mini-reep voldoende energie om je door de 16.00 dip heen te helpen of een boost te geven bij activiteiten. Ze worden met veel aandacht en liefde gemaakt. 

Dalicious is pure verwennerij, voor iedereen die zichzelf of een ander wil verwennen. Ook met onze verschillende mooie verpakkingen geef je iemand een heel lekker en mooi cadeau. Dalicious zijn er in de smaken Crunchy Choco en Kaneel Kokos.