Over Dalicious

Dalicious: maximaal genieten met minimaal aantal gezonde ingrediënten! In de smaken Crunchy Cacao en Cinnamon Coconut.
Ons motto less is more betekent: max 5 natuurlijke ingrediënten per smaak, 0% suiker- en andere toevoegingen. En met slechts gem. 58 kcal per treat zijn ze voedzamer dan je denkt!
Puur. De dadel is een heerlijke zoete smaakmaker en zit boordevol gezonde eigenschappen zoals vezels, vitaminen en mineralen. Samen met zonnebloempitten en specerijen is DALICIOUS een tussendoortje om van te genieten én lichaam en geest ook nog eens van goede energie voorziet.
Geen suikerdips en schuldgevoelens maar volop energie, waar je blij van wordt! Op ieder moment van de dag, iedere dag.
Gebruiksmomenten. Als gezonde energie tijdens werk en studie, healthy tussendoortje bij jouw favo drankje, na school en de lekkerste treat tijdens het relaxen ‘s avonds op de bank. En ook kinderen zijn dol ook de zoete zachte smaken. Door de vrolijke verpakking is Dalicious ook een ekker en origineel cadeautje. 
Duurzaamheid. We maken de bewuste keuze om een 100% puur en biologisch tussendoortje te maken, zonder toevoegingen. Dat is het lekkerst en gezond, voor ons en met biologische ingrediënten ook het beste voor de natuur.  
We blijven zoeken naar de beste verpakkingen om zorg te dragen voor behoud van kwaliteit i.c.m. recyclebaarheid. Het kan altijd beter en daarom volgen we de ontwikkelingen hierover nauwgezet.  
Geniet van Dalicious!