Over Dalicious

DALICIOUS is ontstaan vanuit het persoonlijke gemis van een puur tussendoortje, dat uit slechts een handvol plantaardige ingrediënten bestond en dat het ‘mmm…lekker!’ gevoel geeft. En ook in een kleinere portie grootte. Geïnspireerd door het tussendoortje  dat ik maakte voor mijn dochter Mia ben ik het zelf gaan maken. Vele probeersels later zijn de 2 smaken cinnamon coconut en crunchy cacao echte ‘ Dalicious’ smaken.  

De dadel is een heerlijke zoete smaakmaker en zit boordevol gezonde eigenschappen zoals vezels, vitaminen en mineralen, het was voor mij heel logisch om dit het hoofdingrediënt te laten zijn. Samen met zonnebloempitten en specerijen is DALICIOUS een tussendoortje om van te genieten én lichaam en geest ook nog eens van goede energie voorziet. Zonder suikerdips en schuldgevoelens! 

Hierdoor is DALICIOUS geschikt voor ieder moment van de dag; het perfecte nieuwe koekje, het voedzame tussendoortje tijdens werk en studie, na school en de lekkerste treat tijdens het relaxen ‘s avonds op de bank. En ook kinderen zijn dol ook de zoete zachte smaken. En een lekker en origineel cadeautje. 

DUURZAAMHEID
We maken de bewuste keuze om een 100% puur en biologisch tussendoortje te maken, zonder toevoegingen. Dat is het lekkerst en gezond, voor ons en met biologische ingrediënten ook het beste voor de natuur.  

Onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Het kan altijd nog beter en daarom volgen we de ontwikkelingen hierover nauwgezet.  

Geniet van Dalicious! 

Muriël