Over Dalicious

Dalicious is opgericht door Muriël Schueler

Less is more, dat is op Dalicious absoluut van toepassing. En hier zijn we trots op.

 ” Dalicious is ontstaan uit het persoonlijke gemis van een echt lekker tussendoortje dat me het ‘mmm…lekker!’ gevoel gaf. Een moment om te genieten van een lekker en goed tussendoortje.

Gemaakt met de lekkerste en voedzame ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft; dadels, zonnebloempitten en specerijen. Heel natuurlijk, vinden wij.     

We laten zien dat je met slechts 4 pure en plantaardige ingrediënten per smaak – zonder toevoegingen-, de juiste portiegrootte en de volle maar elegante smaak iedere dag kunt genieten van een (h)eerlijke verwennerij.

Bij een verwennerij hoort ook een verpakking waar je blij van wordt. Zo wordt Dalicious ook nog eens een lekker cadeau, voor jezelf en de lieve ander.

Glimlach gegarandeerd!” 

Muriël

Taste life, taste Dalicious

 

 

 

Ingrediënten, onze 4 plantaardige ingrediënten, 0 toevoegingen zijn unieke kenmerken voor Dalicious; Clean label verwennerij

Eten maakt blij, je geniet er van alleen of samen, het zorgt voor een goed gevoel. Eten voedt onze geest en lichaam, dat is duidelijk. Dan kan het niet anders dan dat we hiervoor de lekkerste en beste ingrediënten uit de natuur gebruiken; plantaardig, onbewerkt en voedzaam. Dadels, zonnebloempitten en 2 specerijen per smaak.

Smaak en textuur zijn unieke kenmerken voor Dalicious; een verwennerij

Dat smaak en textuur hierin leidend moesten zijn was duidelijk Hierin doen we geen concessies. De 4 pure ingrediënten van hoge kwaliteit zorgen samen voor een ware smaaksensatie. Natuurlijk gebruiken we geen toevoegingen. Onze dadels zorgen voor een karamel-achtige smaak, de zonnebloempitten en rauwe cacao nibs geven de bite en de combinatie van specerijen de intense en elegante smaak.

 Portiegrootte is uniek voor Dalicious.

Groot genoeg om je een moment te doen stil staan en te genieten met of zonder jouw favoriete koffie of thee. En door de voedzame ingrediënten bevat 1 mini-reep voldoende energie om je door de 16.00 dip heen te helpen of een boost te geven bij activiteiten. 

Mia. Eten is om van te genieten en voedt onze geest en lichaam.

Het tussendoortje dat ik maakte voor onze dochter in 2013, als lekker en voedzaam alternatief voor de ongezonde traktaties en tussendoortjes die zij op de kinderopvang kreeg op basis van gedroogd fruit, noten, pitten en specerijen, is nu jaren later de inspiratiebron voor Dalicious geweest.