Over Dalicious

DALICIOUS IS OPGERICHT DOOR MURIËL SCHUELER

Less is more, dat geldt zeker voor Dalicious. En hier zijn we trots op.

” Dalicious is ontstaan ​​uit het persoonlijke gemis van een echt lekkere traktatie die me de ‘mmm…heerlijk!’ moment gaf.

Genieten van een lekker tussendoortje is alleen mogelijk wanneer het is gemaakt met de beste en 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, zonder toevoegingen. Dit is mijn overtuiging. Het blije gevoel dat je krijgt terwijl je geniet van een Dalicious komt van de fijne smaken samen met de voedzame biologische ingrediënten die zowel lichaam als geest voeden. Pure Happiness! Dalicious is gemaakt van biologische dadels, zonnebloempitten en specerijen in een unieke portiegrootte. Het is van nature glutenvrij, biologisch, clean label-0% toevoegingen en veganistisch.

En bij een verwennerij hoort ook een verpakking waar je blij van wordt. Dit maakt Dalicious ook een leuk cadeau, voor jezelf en de dierbare ander.

Geniet ervan!
Muriël

Ingrediënten,

onze 4 plantaardige en biologische ingrediënten, 0 additieven zijn unieke eigenschappen voor Dalicious; het is Clean label verwennerij.

Lekker eten maakt je blij. Vers voedsel voedt ons lichaam en geest, dat is zeker. Dan is het voor ons vanzelfsprekend dat we de lekkerste en beste ingrediënten van Moeder natuur gebruiken; biologisch, plantaardig, onbewerkt en voedzaam. Dadels, zonnebloempitten en 2 kruiden per smaak. Om je puur geluk te geven. 

Smaken, textuur en portiegrootte zijn unieke kenmerken van Dalicious; het is een traktatie!

Het was duidelijk dat smaak en textuur hierin leidend moesten zijn. Wij doen geen concessies. De 4 pure ingrediënten van hoge kwaliteit zorgen samen voor een ware smaaksensatie. Onze dadels zorgen voor een karamelachtige smaak, de zonnebloempitten en rauwe cacaonibs geven de bite en de combinatie van kruiden een intense en elegante smaak.

Portiegrootte is uniek voor Dalicious.

Groot genoeg om te genieten met of zonder je favoriete drankje. En vanwege de voedzame ingrediënten bevat een Dalicious genoeg energie om je door de dip van 16.00 uur te helpen of om je een boost te geven tijdens (werk) activiteiten.

Mia. Mijn inspiratiebron voor Dalicious.

In 2013 maakte ik een snack voor mijn lieve dochter Mia. Ik gebruikte een mengsel van gedroogd fruit, noten, zaden en kruiden als lekker en voedzaam alternatief voor de ongezonde tussendoortjes die ze op de crèche kreeg. Het was deze snack die jaren later de inspiratiebron was voor Dalicious.