Vielgestellte Fragen

Wat is Dalicious?

Dalicious is pure verwennerij; een tongstrelende smaaksensatie gemaakt van de beste biologische dadels, verrijkt met heerlijke specerijen en pitten. Stijlvol verpakt, in de vorm van een mini-reep, een echt cadeautje. Natuurlijk vrij van conserveringsmiddelen, vegan en zonder toegevoegde suikers. Niet nodig!

Hoeveel ingrediënten worden er gebruikt?

Per smaak gebruiken we 4 ingrediënten. Crunchy Choco: dadels, zonnebloempit, rauwe cacao nibs en cacao Kaneel Kokos: dadels, kokos, zonnebloempit en kaneel.

Welke allergenen bevat Dalicious?

Geen. Op onze verpakking staat een melding dat het sporen kan bevatten van allergenen omdat onze ingredienten afkomstig zijn uit een omgeving waar ook andere – allergenen- ingrediënten aanwezig zijn zoals noten, soya, sulfiet. Het is verplicht om iedereen hierover te informeren.

Wordt er suiker toegevoegd?

Nee, er wordt geen suiker toegevoegd.

Zitten er toevoegingen in Dalicious?

Nee. Er zitten geen toegevoegde conserveringsmiddelen, suikers, kleur- en geurstoffen, dierlijke producten en gluten in.

Hoe groot is 1 Dalicious?

1 mini-reep weegt 15 gram.

Waarom is er gekozen voor een mini-reep?

De ingrediënten zijn zo voedzaam dat een mini reep van 15 gram naast heel lekker ook vooral veel energie geeft.

Is Dalicious geschikt voor vegans?

Jazeker, het bestaat enkel uit natuurlijke onbewerkte plantaardige ingrediënten

Hoe lang is Dalicious houdbaar?

Dalicious multi pack (8 st.) heeft een ThT van 1 jaar. Deze verpakking is luchtdicht waardoor dit lang houdbaar is.

Dalicious hand gewikkelde is tenminste 21 dagen houdbaar indien koel en donker bewaard. Leg ze bijvoorkeur in de koelkast en niet in de warmte of zon.

Voor wie is Dalicious?

Voor iedereen die zichzelf en een ander een verwenmoment gunt; met of zonder jouw favoriete koffie en thee, als extra lekkere energie op het werk, tijdens een vergadering, tijden het studeren, bij het sporten, bij het spelen, eigenlijk op elk moment dat je zin hebt in een extra!

Waar wordt Dalicious verkocht?

Dalicious is in heel Nederland verkrijgbaar via onze partner Crisp.nl. Zie voor verkooppunten www.dalicious.nl/verkooppunten en via onze webshop www.dalicious.nl/winkel Onze individuele verpakkingen passen door de brievenbus, wel zo handig!