Wat is Dalicious?

Waar wordt Dalicious verkocht?

Dalicious is te bestellen via ons email adres muriel@dalicious.nl . Hier vind je een overzicht van ons assortiment. We hebben nog geen webshop maar zijn hier wel mee bezig! Onze verpakkingen passen door de brievenbus, wel zo handig! Boven de c.a. 70 stuks wordt het pakketpost.

Dalicious is ook te koop in Amsterdam bij kinderkledingwinkel Onderstebovenpuck, Hoofddorpweg 14 en kookwinkel Divine & Delicious, Haarlemmermeerstraat 177.

Wat is Dalicious?

Dalicious is pure verwennerij; een tongstrelende smaaksensatie gemaakt van de beste biologische dadels, verrijkt met heerlijke specerijen en pitten. Verpakt in een mini-reep. Natuurlijk vrij van conserveringsmiddelen, vegan en zonder toegevoegde suikers. Niet nodig!

Hoeveel ingrediënten worden er gebruikt?

Per smaak gebruiken we 4 ingrediënten. Crunchy Choco: bio dadels, zonnebloempit, rauwe cacao nibs en cacao Kaneel Kokos: bio dadels, kokos, zonnebloempit en kaneel.

Welke allergenen bevat Dalicious?

Geen. Op onze verpakking staat een melding dat het sporen kan bevatten van allergenen omdat onze ingredienten afkomstig zijn uit een omgeving waar ook andere – allergenen- ingrediënten aanwezig zijn zoals noten, soya, sulfiet. Het is verplicht om iedereen hierover te informeren.

Wordt er suiker toegevoegd?

Nee, er wordt geen suiker toegevoegd.

Zitten er toevoegingen in Dalicious?

Nee. Er zitten geen toegevoegde conserveringsmiddelen, suikers, kleur- en geurstoffen, dierlijke producten en gluten in.

Is Dalicious biologisch?

Op dit moment is tenminste 70% van de ingrediënten van biologische herkomst.

Hoe groot is 1 Dalicious?

1 mini-reep weegt 15 gram.

Waarom is er gekozen voor een mini-reep?

De ingrediënten zijn zo voedzaam dat een mini reep van 15 gram naast heel lekkere ook vooral veel energie geeft.

Is Dalicious geschikt voor vegans?

Jazeker, het bestaat enkel uit natuurlijke onbewerkte plantaardige ingrediënten

Hoe lang is Dalicious houdbaar?

Het is tenminste 3 maanden houdbaar indien koel en donker bewaard. Leg ze niet in de warmte of zon.

Voor wie is Dalicious?

Voor iedereen die zichzelf en een ander een verwenmoment gunt; met of zonder jouw favoriete koffie en thee, als extra lekkere energie op het werk, tijdens een vergadering, tijden het studeren, bij het sporten, bij het spelen, eigenlijk op elk moment dat je zin hebt in een extra!